Cégünk 2007-ben alakult, családi vállalkozásként, intelligens házak és lakások, irodák és tárgyalók, szállodák és hotelek tervezését és teljes körű villamos kivitelezését vállalja.

Ehhez járul kivitelezőink több mint egy évtizedes építőipari tapasztalata. Ennek köszönhetően korábbi megrendelőink minőségi munkánkról és megbízhatóságunkról ismernek minket.

Alkalmazottaink képzett mérnökök, akik egyrészt a legnívósabb magyar mérnöki diplomával (Budapesti Műszaki Egyetem, Villamosmérnöki Kar) rendelkeznek, másrészt európai és amerikai ösztöndíjakkal mélyítették el tudásukat. A magyar és európai gazdasági élet legnívósabb vállalatainál szereztek gyakorlati tapasztalatot (France Telecom, Matáv vagy mai nevén Magyar Telekom, PanTel). Folyamatosan képzik magukat, részt vesznek a Partnereink képzésein, hogy naprakészek legyenek a legújabb technológiák alkalmazásában.

Az általunk képviselt vezető német, olasz, francia és amerikai gyártók termékei a legkorszerűbb műszaki és design színvonalat képviselik: Gira, Schneider, Bticino, Elsner, Siemens, Sonance és Russound.

Kapcsolat

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretne egy minden kötelezettség nélküli személyes találkozót? Vagy csak további információra van szüksége?

Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy írásban.

Telefon: +36 30 98 91 784

10 + 4 =